Bedrijven in beeld

AlumnISW geeft jou graag een goed beeld van de kansen en mogelijkheden in Westland. Om die reden laten we geregeld het bedrijfsleven aan het woord komen. Op deze pagina zijn alle verhalen terug te vinden. Ze geven een mooi beeld van wat jij in de toekomst kan bieden aan Westland. 

“Gun jezelf de tijd en weet dat wij jou kunnen helpen om over je toekomst na te denken”

Babs Soares volgde in Amsterdam de HBO-opleiding Personeel & Organisatie en werkt al 15 jaar als HR-adviseur. Sinds 2020 werkt ze bij GJ Dé HR-Partner. Ze geniet enorm van haar werk en vindt het een uitdaging om bedrijven te helpen bij organisatievraagstukken. “Het is hartstikke interessant om daarmee bezig te zijn.”

Waarom Babs het leuk vindt om scholieren te vertellen over haar werk lees je hier.

 

“Gun jezelf de tijd en weet dat wij jou kunnen helpen om over je toekomst na te denken”

"Ik heb mijn droom waargemaakt"

Als tienjarig meisje stond ze ooit met haar vader voor de etalage van een bruidsmodezaak en riep toen: dat wil ik ook! Maar niemand in haar omgeving verwachtte dat ze die droom ook waar zou maken. Want Cynthia Veenman was helemaal niet zo’n ‘meisjemeisje’ dat altijd bezig was met kleding, haar en make-up. En toch is ze inmiddels de trotse en succesvolle eigenaar van Let’s Shine bruidsmode in Naaldwijk. 

Hoe de stoere Cynthia haar droom realiseerde, lees je hier.

 

“Geen dag spijt van m’n eigen bedrijf”

In 2010 besloot Bart van Meurs zijn eigen bedrijf te starten: Bart van Meurs Productontwikkeling. Een beslissing waar hij nog geen dag spijt van heeft. In twaalf jaar tijd ontwikkelde hij zich tot ware specialist in de glastuinbouw; hij zoekt én vindt creatieve, technische oplossingen voor kwekers en toeleveranciers. De oud-ISW’er draagt zijn school nog altijd een warm hart toe. Zo geeft hij bijvoorbeeld gastlessen en verzorgt rondleidingen. 

Lees hier waarom Bart het zo fijn vindt om eigen baas te zijn.

 

“Geen dag spijt van m’n eigen bedrijf”
Wereldmarktleider tuinbouwautomatisering zit ‘gewoon’ in De Lier

Wereldmarktleider tuinbouwautomatisering zit ‘gewoon’ in De Lier

‘Lead Software Architect’ meldt het visitekaartje van Marko Vermeer. Een functieomschrijving die niet bij iedereen een belletje doet rinkelen. Het bedrijf waar hij die functie heeft, is daarentegen wel een bekende naam. Want wie kent Priva in De Lier nu niet? Marko vertelt dat het bedrijf zelfs wereldwijd marktleider in tuinbouwautomatisering is. En om meerdere redenen een ontzettend interessante werkomgevingLees hier wat Marko doet en waarom hij Priva zo’n fijne werkgever vindt.

Doe wat je leuk vindt en zoek kansen op!

Vol energie, ambitie en doorzettingsvermogen: zo mogen we John van Santen omschrijven. Hij is inmiddels Manager Logistieke Dienstverlening klanten bij Royal FloraHolland. Maar daar is zijn carrière niet begonnen. John neemt ons mee in de wereld van RFH, zijn opleidingen en hoe hij kijkt naar de wereld van morgen. Lees je met ons mee?

Doe wat je leuk vindt en zoek kansen op!
Een bedrijf runnen is net als sport: samen kun je ver komen!

Een bedrijf runnen is net als sport: samen kun je ver komen!

Van sport tot bedrijfsleven: in principe is het vergelijkbaar. Zeker als het gaat om het team: diversiteit is het beste voor je team, zowel in een bedrijf als op het gebied van sport. ‘Met allemaal Messi’s in je team word je geen wereldkampioen’, aldus Wido Kruijswijk, Technisch Directeur bij Martin Stolze. Al sinds jaar en dag een passie voor techniek en al ruim 15 jaar werkzaam bij Martin Stolze. We nemen jullie graag mee in het verhaal van Wido, zijn visie op techniek en onderwijs. En dus de combinatie van ISW en het bedrijfsleven.

De supermarktbranche verdient een beter imago!

Van caissière tot HR-manager. Alles is mogelijk, en dat is precies de instelling die geldt bij Jumbo Koornneef. De grootste uitdaging? ‘Het imago van de supermarktbranche positief veranderen. De meeste mensen hebben een ondergewaardeerd beeld bij het werken in een supermarkt, terwijl je als manager verantwoordelijk bent voor zo’n 150 tot ruim 350 man personeel per winkel. En dat is een mooie uitdaging’. Lees meer over hoe Jumbo Koornneef het imago van de supermarkt wil gaan veranderen ...

De supermarktbranche verdient een beter imago!
Meer dan kabels en omvormers

Meer dan kabels en omvormers

Techniek overbrengen kan lastig zijn. En dat weten ze bij SolarNRG als geen ander. Toch kunnen zij door de juiste begeleiding meegeven dat plezier in je werk essentieel is. Werken in de techniek betekent niet direct dat je technisch hoeft te zijn. Lees hier het hele artikel.

Stoute schoenen aan en gaan

De juiste doelgroep bereiken voor jouw product of dienst. Hoe vlieg je dat aan? Jarenlang hebben de mannen van Maximizd Marketing dit gedaan voor hun eigen webshop: door middel van dropshipping. En toen? Een pandemie waardoor leveringen lastig werden. We nemen jullie mee in het verhaal van Maximizd en de schakel met ISW. Lees hier het hele artikel.

Stoute schoenen aan en gaan
Zorg wil innoveren met jonge professionals

Zorg wil innoveren met jonge professionals

De zorgsector kan jonge professionals goed gebruiken om een inhaalslag op het gebied van innovatie te maken. Hilbert Elzen is regiocontroller bij woonzorgpark Het Westerhonk in Monster en denkt dat ambulante hulpverlening voor hen de toekomst heeft. De cliënt niet uit huis halen, maar juist hulp voor en binnen het hele gezin. Lees hier het hele artikel.

Jongeren van nu onmisbaar voor modernisering Westland

De kracht van de huidige jongere generaties is de manier van probleemoplossend denken. Dat vindt Frank Vuijk, assistent accountant bij Alfa Accountants en Adviseurs. Volgens Frank zijn de generaties Y en Z van grote waarde voor het bedrijfsleven in Westland. Deze jongeren groeiden op in het digitale tijdperk, wat er volgens Frank voor zorgt dat technologie en ICT in hun genen zit.  Lees hier het hele artikel.

Jongeren van nu onmisbaar voor modernisering Westland