AlumnISW: stay connected!

AlumnISW: stay connected!

Jij hebt je middelbare school-diploma (al lang) op zak en je bouwt lekker aan je toekomst. Mooi! Graag blijven we met je in contact. We kunnen namelijk veel voor elkaar betekenen, ook als je al bent gestart met je vervolgopleiding of lekker aan het werk bent. Alle alumni samen vormen een prachtig netwerk waarin ervaringen, vacatures en stages gedeeld kunnen worden. Reden genoeg om lid te worden van AlumnISW.

Voordelen

Het is natuurlijk hartstikke leuk om te weten waar jouw oud-klasgenoten terecht zijn gekomen. Maar er is meer. De voordelen van lidmaatschap zijn:

  • We organiseren allerlei activiteiten. Denk aan alumni-bijeenkomsten, banenmarkten, reünies en bedrijfsbezoeken.
  • Je blijft niet alleen in contact met oud-klasgenoten, maar komt ook in contact met oud-docenten en ISW. Super handig als je een keer een inhoudelijke vraag hebt.
  • En kom je in contact met het Westlandse bedrijfsleven.
  • Zo blijf je goed op de hoogte van kansen en ontwikkelingen in de Westlandse regio.

Kosten

Het lidmaatschap bij AlumnISW is gratis, want ISW blijft graag in jou investeren! Meld je daarom kosteloos aan en volg ons op social media.

Meld je aan!

Vind studiegenoten

Het is natuurlijk hartstikke leuk om te weten waar jouw oud-klasgenoten terecht zijn gekomen! Gewoon uit interesse, maar ook om misschien ervaringen te delen, tips uit te wisselen of ideeën op te doen. Een manier om in contact te komen met oud-studiegenoten is door onze socialemediakanalen te volgen.

Ook sturen wij elke drie maanden een nieuwsbrief waarin wij jou op de hoogte houden van de kansen en ontwikkelingen in Westland en informeren we jou over waar jouw oude klasgenoten tegenwoordig werken of studerne. Abonneer je hier voor de nieuwsbrief.