Team ISW onderneemt

Maak kennis met ons team.

Projectmedewerker & Communicatie

Sofie de Backer

“Leerlingen nu laten kennismaken met bedrijven en beroepen helpt hen later een bewuste keuze te maken voor een vervolgopleiding”

De doener

Met haar pro actieve en zelfstandige werkhouding weet Sofie projecten in een handomdraai op te zetten. Zij zoekt altijd naar mogelijkheden en met haar organisatietalent, sterke plannigsvaardigheden en enthousiasme weet zij alles in een oogwenk te regelen.

Het onderwijs

“Leerlingen in contact brengen met bedrijven helpt hen de theorie naar de praktijk om te zetten. Zij zijn de medewerkers van de toekomst en daarom moeten wij hen helpen met hun keuzes. Dat ik hier mijn steentje aan bij mag dragen zie ik als een waardevolle taak."

ISW onderneemt

“Aan een project zoals ISW onderneemt zou ik vroeger als ISW MAVO leerling enorm veel profijt van hebben gehad. Een kijkje in de keuken van bedrijven en alle beroepen die mogelijk waren geweest had mij als 16-jarige geholpen bij waarschijnlijk een andere keuze. ISW onderneemt helpt leerlingen de juiste keuze te maken en hen goed voorbereid de toekomst in te laten stappen". 

Neem contact op met Sofie

brs@isw.info
06 - 43 24 55 98
Of bekijk haar LinkedIn

Projectmedewerker & Communicatie
Portefeuillehouder ISW onderneemt en directeur ISW Westland Vakcollege & ISW Praktijkcollege

Portefeuillehouder ISW onderneemt en directeur ISW Westland Vakcollege & ISW Praktijkcollege

Sjoerd Timmerman

"Door onze leerlingen te laten zien wat er in de omgeving gebeurt dagen wij ze uit om hun talenten te ontwikkelen."

De verbinder

Onderwijs en het bedrijfsleven aan elkaar verbinden is een belangrijke pijler in Westland. Sjoerd is directeur van twee ISW-locaties en portefeuillehouder van ISW onderneemt. Door zijn plek binnen de directie van ISW en zijn ervaring binnen alle lagen van het voortgezet onderwijs weet hij voor ISW onderneemt goede beleidsmatige keuzes te maken.

Levensecht onderwijs

“De echte praktijk, dat wat in het echt gebeurt, buiten het klaslokaal, is wat de leerlingen aan het denken en leren zet. Als ze het zien, dan pas onthouden ze het. Puur alleen het lezen van een hoofdstuk is tegenwoordig niet meer genoeg. Dat is wat ISW onderneemt drijft, gebaseerd op haar pijlers. 

ISW onderneemt

“Ik zie zoveel mogelijkheden in Westland om het onderwijs te verbinden aan het bedrijfsleven. Op al onze scholen en niveaus zie ik kansen en mogelijkheden voor onze leerlingen. Het onderwijs is veranderd en véél meer geworden dan op het bankje zitten en luisteren, die tijd hebben we gehad. We gaan steeds meer met de ramen open lesgeven. Dat wat buiten gebeurt moet naar binnen en andersom."

Neem contact op met Sjoerd

tmm@isw.info
0174 - 62 09 43

Of bekijk zijn LinkedIn