Team ISW onderneemt

Maak kennis met ons team.

Projectleider

Projectleider

Yvonne van Santen

"Als moeder van twee kinderen hoop ik dat zij nu en later een gefundeerde keuze maken. Zien, horen en beleven van het brede perspectief aan kansen en arbeidsmogelijkheden, kan hen daar zeker bij helpen. Daarom vind ik het zo belangrijk om een steentje bij te dragen aan het verder op weg helpen van onze ISW-leerlingen."

De strateeg

Van ambities maakt zij plannen en van plannen maakt zij werkelijkheid. Yvonne heeft gewerkt bij verschillende onderwijsinstellingen en daar is haar passie voor het onderwijs ontstaan. Als projectleider is zij verantwoordelijk voor het op strategisch niveau vormgeven aan ISW onderneemt. Daarnaast zorgt zij voor mooie ontwikkelingen binnen het programma. 

Het onderwijs

Ik verbind het onderwijs aan het bedrijfsleven waarbij een win-win situatie ontstaat. Ik zet de stip aan de horizon en werk samen met fantastische mensen ernaartoe. Als projectleider werk ik met enorm veel plezier aan de ontwikkeling en realisatie van het programma ISW onderneemt.”

ISW onderneemt

“Door de uitrol van ISW onderneemt merk ik dat steeds meer bedrijven uit Westland graag in contact komen met jong talent, dit zijn tenslotte de medewerkers van de toekomst. Anderzijds willen docenten de leerlingen steeds vaker kennis laten maken met de praktijk. Docenten willen steeds meer lesgeven met de ramen open. Daar staat tegenover dat leerlingen graag aan 'echte' vraagstukken werken vanuit het bedrijfsleven. Twee mooie voorbeelden zijn het profielwerkstuk dat leerlingen mogen maken in samenwerking met het bedrijfsleven, en het high potential programma met Rijk Zwaan.”

Neem contact op met Yvonne

snt@isw.info
06 - 15 29 33 94

Of bekijk haar LinkedIn

Projectmedewerker & Communicatie

Jamie Bruggeling

"Als jong iemand aan het begin van haar carriére kan ik me nog goed inbeelden hoe moeilijk het is om keuzes te maken over je toekomstpad. Met mijn werk hoop ik die keuze voor de generaties na mij te vergemakkelijken. "

De creatieveling

Van woorden maakt zij illustraties zodat in één oogopslag duidelijk is wat er van jouw bedrijf gevraagd wordt. Jamie is een oud-leerling van ISW Gasthuislaan en kwam tijdens haar studie Communicatie al snel via een stage terug bij het ISW. Ze zit helemaal op haar plek bij ISW onderneemt en is verantwoordelijk voor verschillende onderwijsprojecten, verzorgt de content op onze sociale media en denkt mee over de strategie van ISW onderneemt.

Het onderwijs

“Het werken met de leerlingen vind ik toch het leukste aan mijn werk. Het leeftijdsverschil is in vergelijking tot veel docenten een stuk kleiner, ik kan mij daarom nog goed verplaatsen in de wensen en behoeftes van de leerlingen. Daarbij vind ik het ook heel gaaf om te zien hoe verwonderd de leerlingen kunnen kijken tijdens een bedrijfsbezoek of gastcollege als ze een keer wat anders zien of horen dan tijdens een reguliere les.”

ISW onderneemt

“Ik had graag gewild dat ISW onderneemt er in mijn tijd ook al was. Jongeren kunnen goed leren van een professional, maar een professional ook zeker van een middelbare scholier. En dat wordt vaak nog vergeten. Dankzij ISW onderneemt kunnen we leerlingen kennis laten maken met de mogelijkheden in de toekomst, maar we kunnen het bedrijfsleven ook klaarstomen voor de kennis en capaciteit van de generatie van morgen.”

Neem contact op met Jamie

jbg@isw.info
06 - 20 69 58 18
Of bekijk haar LinkedIn

Projectmedewerker & Communicatie
Portefeuillehouder ISW onderneemt en directeur ISW Gasthuislaan & ISW Sweelincklaan

Portefeuillehouder ISW onderneemt en directeur ISW Gasthuislaan & ISW Sweelincklaan

Anko Goudswaard

"We hebben veel talenten binnen het ISW, maar we kunnen alle leerlingen uitdagen door ze te laten voelen, proeven en zien wat er in de omgeving gebeurt."

De aanjager

Van kleine vernieuwende ideeën, tot schoolbrede onderwijskundige veranderingen. Iedere dag werkt hij taak- en doelgericht aan het vormgeven van innovatief onderwijs. Anko is directeur van twee ISW-locaties en portefeuillehouder van ISW onderneemt. Door zijn plek binnen de directie van ISW en zijn ervaring binnen alle lagen van het voortgezet onderwijs weet hij voor ISW onderneemt goede beleidsmatige keuzes te maken.

Het onderwijs

“De echte praktijk, dat wat in het echt gebeurt, buiten het klaslokaal, is wat de leerlingen aan het denken en leren zet. Als ze het zien, dan pas onthouden ze het. Puur alleen het lezen van een hoofdstuk is tegenwoordig niet meer genoeg. Dat is wat ISW onderneemt drijft, gebaseerd op haar pijlers. Bedacht, omdat ik denk dat die echt belangrijk zijn.”

ISW onderneemt

“Ik hou ervan om buiten de gebaande paden te gaan en te zoeken naar andere vormen van onderwijs. Het onderwijs is veranderd en véél meer geworden dan op het bankje zitten en luisteren, die tijd hebben we gehad. We gaan steeds meer met de ramen open lesgeven. Dat wat buiten gebeurt moet naar binnen en andersom.”

Neem contact op met Anko

gsd@isw.info
06 - 49 92 71 29

Of bekijk zijn LinkedIn

Vacature: stagiair(e) gezocht

Barst jij van de ideeën, ben je organisatorisch en communicatief sterk en kan je concepten bedenken én deze visueel en tekstueel uitwerken? Ben je beschikbaar voor minimaal vijf maanden? Mooi, dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature hieronder:

Vacature stagiair(e) 

 

 

Vacature: stagiair(e) gezocht