Docenten aan het woord

Onderwijs maken we samen. Samen met het bedrijfsleven, maar voornamelijk samen met onze docenten. Hoe kijken de docenten terug op hun jaren in het onderwijs, de toekomst en de samenwerking met het bedrijfsleven.

Luke van Nieuwkoop.

Luke van Nieuwkoop is docent biologie en Onderzoeken & Ontwerpen op ISW Hoogeland. Luke vindt de samenwerking met bedrijven essentieel van de leerlingen, zij mogen werken aan real life casussen wat hen meer inzicht geeft in hun arbeidsmogelijkheden. 

Lees hier wat Luke het leukste vindt aan zijn werk als docent biologie.

Luke van Nieuwkoop.
Jesse van der Windt

Jesse van der Windt

Jesse van der Windt is docent wiskunde op ISW Sweelincklaan. Hij begrijpt wel dat leerlingen soms niet inzien waarom wiskunde een belangrijk vak is. Aan hem de uitdaging om dat wel duidelijk te maken. En de gastlassen van ISW onderneemt helpen daar vaak bij!

Lees hier wat Jesse het leukste vindt aan zijn werk als docent wiskunde

Carly de Groot

Docent Carly de Groot werkt samen met het bedrijfsleven en mbo aan het realiseren van inspirerende projecten voor haar vak Technologie & Toepassingen op ISW Hoogeland. Haar dagen zijn vooral gevuld met het geven van lessen waarin de theorie en praktische opdrachten, gastlessen, excursies en workshop elkaar afwisselen. Want "onderwijs maak je uiteindelijk samen".

Lees hier wat Carly het leukste vindt aan haar werk als docent

Carly de Groot
Cristian Dina

Cristian Dina

Cristian Dina is docent informatica op het ISW, sinds 2004 op Hoogeland en daarna op Gasthuislaan en de Haagse Hogeschool. Gezien de praktische aard van zijn vak vindt hij het belangrijk dat het onderwijs aansluit op de behoeften van de leerlingen en het bedrijfsleven. Cristian werkt daarom al twee jaar samen met ISW onderneemt en geeft hierbij zijn leerlingen uit de examenklassen de mogelijkheid om hun eindproject bij een Westlands bedrijf uit te voeren.

Lees hier wat Cristian het leukste vindt aan zijn werk als docent informatica

Iris van der Meer

Iris van der Meer is decaan, geschiedenis docent en LOB-coördinator op het Wateringse Veld College. In deze verschillende rollen krijgt zij de kans om een bijdrage te leveren aan de zoektocht naar geluk van haar leerlingen. Maar ze helpt de leerlingen ook door hen te laten ontdekken welke talenten zij in huis hebben en hoe zij kwaliteiten kunnen inzetten. 

Lees hier wat Iris het leukste vindt aan haar werk als docent, decaan en LOB-coördinator

Iris van der Meer
Jan Willem Rozema

Jan Willem Rozema

Jan Willem Rozema is afdelingsleider van vwo leerjaar 2 en 3 op ISW Hoogeland. Hierbij krijgt hij de kans om zijn bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van alle leerlingen binnen zijn afdeling, bijvoorbeeld door met leerlingbegeleiders in gesprek te gaan over de vraag wat hun leerlingen nodig hebben. Naast deze belangrijke rol geeft hij ook nog het vak Nederlands. 

Lees hier wat Jan Willem het leukste vindt aan zijn werk als docent

Pascal Faase

Pascal Faase is docent aardrijkskunde op ISW Sweelincklaan, werkt al bijna 24 jaar bij ISW en gaat elke dag met plezier naar zijn werk toe! 

Lees hier wat Pascal het leukste vindt aan zijn vak

Pascal Faase
Kim Grootscholten

Kim Grootscholten

Kim Grootscholten-Veenman is een echte Westlandse: geboren en getogen in een tuindersgezin in Maasdijk. Ze woont al 23 jaar met haar man en drie kinderen in Naaldwijk. Kim geeft op ISW Irenestraat in Poeldijk het vak aardrijkskunde.

Lees hier waarom zij dat zo’n geweldig vak vindt

Ton van den Burg

Ton van den Burg werkt al vele jaren in het onderwijs! Hij heeft zelfs nog een met overheadprojector gewerkt, met de huidige digitale middelen maak het les geven toch wat makkelijker.

Lees hier verder wat Ton het leukste vind aan het werk als docent

Ton van den Burg
Joyce Zuilhof

Joyce Zuilhof

Joyce Zuilhof is na een carrière als verpleegkundige, in 2002 begonnen in het onderwijs. Sinds 2005 werkt zij op het ISW Westland Vakcollege als docent Zorg & Welzijn, mentor van een Zorg & Welzijnsklas en als decaan! Joyce deelt graag haar ervaringen met jou, lees verder.

Cor Verbree

Cor loopt al heel wat jaren mee in het onderwijs, vanaf 2005 is hij werkzaam op het ISW Westland Vakcollege onder andere als docent Nederlands en mentor van de bovenbouw en per 1 augustus 2021 als programmaleider Sterk Techniekonderwijs.  Cor deelt graag zijn ervaringen als docent en mentor met jou, lees verder.

Cor Verbree
Roy Jansen

Roy Jansen

Wat ga je doen als je zes jaar ervaring hebt opgedaan als leerling van ISW? Dan word je natuurlijk docent. En decaan! In deze editie meer over Roy Jansen, docent ISW Irenestraat.Roy is nu 25 jaar oud, is onlangs afgestudeerd en heeft op vier verschillende locaties van ISW stage gelopen. En is zes jaar lang leerling geweest op ISW. Dan praat je natuurlijk over een breed scala van ervaring. Hij vertelt jullie alles over het docentschap, wat hij zo leuk vindt aan ISW en docent zijn. En wat er in de afgelopen tijd is veranderd. Lees je mee?

 

Edwin Jansen

Mijn naam is Edwin Jansen en ben nu 4 jaar docent Bedrijfseconomie op ISW Hoogeland waar ik lesgeef aan bovenbouw havo en vwo. Na 30 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt ben ik het onderwijs in gegaan om leerlingen vanuit mijn vakgebied kennis te laten maken met het bedrijfsleven. Lees meer....

Edwin Jansen
Joop Groenendijk

Joop Groenendijk

Mijn naam is Joop Groenendijk, ik werk sinds 2004 bij het ISW Westland Praktijkcollege als mentor klas van klas 5 en stagedocent/stagecoördinator. Lees meer....

Peter de Haas

Mijn naam is Peter de Haas, docent techniek. Sinds 2002 ben ik werkzaam bij ISW op de Irenestraat. Met ontzettend veel plezier! Natuurlijk willen jullie iets meer over mij weten. Hou je vast en lees verder ...!

Peter de Haas
Sabine van Wingerden

Sabine van Wingerden

Samen met het bedrijfsleven en docenten zorgen we ervoor dat we leerlingen meer kunnen laten zien van hun omgeving. Sabine van Wingerden (ISW Sweelincklaan) is een van de docenten die nauw is betrokken bij ISW onderneemt. We hebben haar uitgenodigd om haar ervaringen met ISW onderneemt met jullie te delen. Lees verder ...

oefen