Het nieuws van ISW Onderneemt

04-06 Hoera! Geslaagd

Hoera, geslaagd! Alle geslaagden van ISW, van harte gefeliciteerd.

Lees meer …

20-05 Profielwerkstuk voorlichting 2020-2021

De leerlingen van ISW Gasthuislaan krijgen ook komend schooljaar de kans om het profielwerkstuk in samenwerking met het bedrijfsleven te schrijven.

Lees meer …

06-05 ISW onderneemt onderwijsproject op afstand!

Ook achter het bureau, in de tuin of op de zolder van de leerlingen - oftewel online - zijn onderwijsprojecten in samenwerking met bedrijfsleven mogelijk.

Lees meer …

14-04 Leerlingen interviewen hr-medewerkers

Onlangs heeft een klas 4 VWO van ISW Gasthuislaan interviews gehouden met hr-medewerkers van Rabobank Westland, ISW, Optiflor Orchids & Westland Parnters voor het vak bedrijfseconomie. Op deze manier kregen zij een beter beeld van het personeelsbeleid en hrm binnen de organisaties.

Lees meer …

26-03 ISW doet mee aan de FlowerBoostChallenge

Vanwege het coronavirus hebben de Westlandse kwekers het zwaar. Om de sierteeltsector een hart onder de riem te steken is er een Challenge bedacht door Van der Ende Group met de naam #FlowerBoostChallenge. ISW onderneemt heeft hier afgelopen week aan deelgenomen. Omdat onze examenleerlingen wel een boost konden gebruiken, hebben zij afgelopen maandag een orchidee van Bonito Plant gekregen. Na afloop van het schoolexamen stonden deze klaar in de centrale hal van ISW Gasthuislaan en ISW Sweelincklaan. Deze orchidee hebben zij aan een naaste cadeau gedaan.

Lees meer …

12-03 Beroepenweek ISW Irenestraat

In de week van 9 maart 2020 beleefden Vakcollege leerlingen van ISW Irenestraat de beroepenweek, waarin de keuze van het profiel centraal staat.

Lees meer …

17-02 Studiemiddag directie ISW bij KUBO Greenhouse Projects

Maandag 17 februari organiseerden we voor de directie een studiemiddag bij KUBO Greenhouse Projects.

Lees meer …

13-02 Tweede editie: Economische Inspiratiedag

Donderdag 13 februari vond alweer de tweede editie van de Economische Inspiratiedag plaats.

Lees meer …

28-01 Bedrijfsbezoek Watermanagement mavo

De afgelopen twee dagen bezochten meer dan 40 mavo-leerlingen Van Gelder over het thema Watermanagement. Watermanagement is voor deze leerlingen een examenonderdeel.

Lees meer …

23-01 Leerlingen 2e jaars vmbo beleven interessante Excursiemiddag Profielkeuze

Lees meer …

Op de planning

Profielwerkstuk voorlichting op afstand

20 mei
De leerlingen van ISW Gasthuislaan krijgen ook komend schooljaar de kans om het profielwerkstuk in samenwerking met het bedrijfsleven te schrijven.
Lees meer …

Afsluiting meesterproef profielwerkstuk mavo

03 juni
Op 10 januari vond de kick-off voor het project profielwerkstuk mavo met het bedrijfsleven plaats. De afronding van dit project vindt plaats op woensdag 3 juni. Op deze dag presenteren de leerlingen het resultaat aan de samenwerkende bedrijven.
Lees meer …

Beroependag ISW Lage Woerd

07 juli
Op dinsdag 7 juli organiseert ISW onderneemt voor alle 2e jaars Vakcollege (ISW Lage Woerd) een Beroependag.
Lees meer …

Talentontwikkelingsprogramma

30 oktober
Na de herfstvakantie starten we op ISW Gasthuislaan met het Talentontwikkelingsprogramma in samenwerking met Rijk Zwaan.

FFFD 2020

01 november
ISW onderneemt organiseert in samenwerking met Inholland voor alle 4e jaars havo-leerlingen van locatie ISW Gasthuislaan en ISW Hoogeland (180 leerlingen in totaal) een Future Food & Flower Day die in het teken staat van Duurzaamheid bij het bedrijfsleven in de agrisector. We organiseren deze dag om meer jongeren te informeren en te enthousiasmeren voor de agrisector.
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda