Tweede editie: Economische Inspiratiedag

 | Tweede editie: Economische Inspiratiedag | Het nieuws van ISW Onderneemt | Nieuws & schooljaarplanning | Onderwijsprojecten
Gepubliceerd op: 13 februari 2020

Donderdag 13 februari vond alweer de tweede editie van de Economische Inspiratiedag plaats. Maar liefst 100 3e-jaars mavo leerlingen van ISW Irenestraat en 25 studenten van Albeda |MBO Westland bezochten verschillende bedrijven in de regio voor een kijkje in de keuken om aansluitend samen aan te slag te gaan met economische vraagstukken.

Business People BVBij5LoodswezenPijl solutions bvDON OpleidingenSolarNRGXL Bedrijfskleding, De Gier Facilities B.V., Van Vliet caravans B.V. bedankt dat jullie de jonge talenten een kans geven om zich te oriënteren op de kansen en mogelijkheden binnen jullie bedrijf.

‹ Terug naar overzicht

Op de planning

Profielwerkstuk voorlichting op afstand

20 mei
De leerlingen van ISW Gasthuislaan krijgen ook komend schooljaar de kans om het profielwerkstuk in samenwerking met het bedrijfsleven te schrijven.
Lees meer …

Profielwerkstuk| ISW Gasthuislaan

01 september
Op ISW Gasthuislaan krijgen de leerlingen van 5-havo en 6-vwo dit jaar de kans om het profielwerkstuk te schrijven in samenwerking met groente zaadveredelingsbedrijf Rijk Zwaan. Ook mochten leerlingen een keus maken voor een ander bedrijf.
Lees meer …

Vwo excursiemiddag | ISW Hoogeland

18 september
Op vrijdag 18 september gaan 4-vwo leerlingen van ISW Hoogeland op bedrijfsbezoek. Tijdens dit bezoek denken zij mee met het bedrijf over lastige casussen en gaan de leerlingen op zoek naar een oplossing.
Lees meer …

FFFD 2020

01 november
ISW onderneemt organiseert in samenwerking met Inholland voor alle 4e jaars havo-leerlingen van locatie ISW Gasthuislaan en ISW Hoogeland (180 leerlingen in totaal) een Future Food & Flower Day die in het teken staat van Duurzaamheid bij het bedrijfsleven in de agrisector. We organiseren deze dag om meer jongeren te informeren en te enthousiasmeren voor de agrisector.
Lees meer …

Sectordag vmbo bl/kl | ISW Lage Woerd

03 november
In het 2e jaar vmbo BL/KL LWOO staan de leerlingen voor een profielkeuze. In dit kader is er behoefte om de leerlingen een verdiepende sectordag te laten ervaren. Op dinsdag 3 november organiseert ISW onderneemt daarom voor alle 2e jaars Vakcollege (ISW Lage Woerd) een Beroependag waarin de keuze van het profiel (Bouw, Wonen en Interieur | Produceren, Installeren en Energie | Economie) centraal staat. De leerlingen beleven deze dag door middel van bedrijfsbezoeken, gastlessen, workshops het echte bedrijfsleven binnen het gekozen profiel. En krijgen hierdoor een beter beeld binnen welke bedrijven/functies zij later aan de slag kunnen gaan binnen het gekozen profiel in Westland.
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda