Technotheek officieel geopend

 | Technotheek officieel geopend | Het nieuws van ISW onderneemt | Nieuws & schooljaarplanning | Onderwijsprojecten
Gepubliceerd op: 10 maart 2022

Op woensdag 9 maart heeft wethouder Ben van der Stee, directeur Sjoerd Timmerman en leerlingen van ISW Westland Vakcollege Technotheek Westland officieel geopend.

Deze inspirerende experimenteer- en leeromgeving is een initiatief van Interconfessionele Scholengroep Westland (ISW). De openingshandeling wordt verricht door <naam> en vindt plaats in de Technotheek die is gerealiseerd op de locatie van ISW Vakcollege aan de Hoge Woerd in Naaldwijk. 

Technotheek Westland is een plek waar jongeren worden geënthousiasmeerd voor innovatieve techniek en waar vakmensen worden opgeleid voor een arbeidsbestendige toekomst. Op deze ‘opleidingscampus’ leren zij bijvoorbeeld drones ontwerpen en programmeren, omgaan met een zorgrobot, een webshop bouwen, presenteren via een green screen en werken met een 3D-printer. 

Het initiatief richt zich op een brede doelgroep: leerlingen van alle ISW-locaties, leerlingen van basisscholen, studenten van mbo- en hbo-opleidingen, docenten, (medewerkers van) bedrijven en alle inwoners van Westland met belangstelling voor techniek en technologie.  

Bekijk alle foto's hier.

‹ Terug naar overzicht

Op de planning

Arbeidstraining

01 september
ISW Westland Praktijkcollege
Lees meer …

Kick-off profielwerkstuk

07 september
ISW Gasthuislaan
Lees meer …

4M Solliciteren

28 oktober
ISW Gasthuislaan
Lees meer …

Technieklessen

05 november
Westland Hotspot Techniek
Lees meer …

Excursiemiddag

10 november
ISW Gasthuislaan
Lees meer …

Kick-off profielwerkstuk

10 november
ISW Hoogeland
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda