Eerste activiteit Westland Hotspot Techniek

 | Eerste activiteit Westland Hotspot Techniek | Het nieuws van ISW onderneemt | Nieuws & schooljaarplanning | Onderwijsprojecten
Gepubliceerd op: 17 november 2020

De afgelopen weken (en nog tot de kerstvakantie) hebben 20 leerlingen van het vakcollege de workshop Water en Techniek gevolgd. Vanwege corona nog even niet in de hotspot, maar dat mocht de pret niet drukken.

De workshop is een 6-weekse serie waarin de leerlingen door een uitdagend lesprogramma alles leren over watertechniek. Zo leerden zij o.a. wat de Archimedes-techniek is en hebben ze zelf een eigen waterpomp en gebouwd.

Deze uitdagende lessen vinden binnenkort ook in de Techniek hotspot plaats. Met het aanbieden van dit programma willen we de leerlingen laten kennismaken met alle facetten van techniek, maar ook laten zien dat techniek uitdagend en innovatief is. 

Paul van den Bos, bedankt voor deze inspirerende lessen!

‹ Terug naar overzicht

Op de planning

Uitreiking diploma boekhouden bij Alfa Accountants en Adviseurs

24 maart
Op 24 maart ontvangen alle 27 leerlingen het diploma boekhouden. Deze club (havo en vwo) leerlingen heeft in de eigen tijd de cursus boekhouden gevolgd, omdat zij graag verder willen in dit vakgebied. Het diploma wordt uitgereikt bij Alfa accountants.
Lees meer …

Profielwerkstuk voorlichting op afstand

20 mei
De leerlingen van ISW Gasthuislaan krijgen ook komend schooljaar de kans om het profielwerkstuk in samenwerking met het bedrijfsleven te schrijven.
Lees meer …

Arbeidstraining

01 september
ISW Westland Praktijkcollege
Lees meer …

Kick-off profielwerkstuk

07 september
ISW Gasthuislaan
Lees meer …

4M Solliciteren

28 oktober
ISW Gasthuislaan
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda