BIG NEWS!

 | BIG NEWS! | Het nieuws van ISW onderneemt | Nieuws & schooljaarplanning | Onderwijsprojecten
Gepubliceerd op: 21 juli 2020

Vanuit het regionale samenwerkingsverband 'Sterk Techniek Onderwijs Haaglanden' (STOHA) bouwen ISW & ISW onderneemt in samenwerking met regionale partners aan toekomstbestendig en innovatief Technologie- en Techniekonderwijs met de focus op de leerling van vandaag voor de arbeidsmarkt van morgen. In dit kader heeft ISW Westland Vakcollege subsidie ontvangen om een 'techniek hotspot' te ontwikkelen. 
 
In dit kader bouwt ISW daarom hard aan de realisatie van een techniek hotspot in Westland. Deze 'spot' wordt een inspirerende ervaar-, experimenteer- en leeromgeving waar Westlandse jongeren tussen de 10 en 19 jaar spelenderwijs kennis gaan maken met techniek en technologie. Maar ook een ‘opleidingscampus’ waar leerlingen, studenten, docenten en (medewerkers van) bedrijven bij elkaar komen en kunnen samenwerken aan innovatieve en authentieke projecten. 
 
Het wordt de plek waar jongeren worden geënthousiasmeerd voor de techniek en technologie, maar ook waar vakmensen worden opgeleid voor de arbeidsbestendige toekomst. Naar verwachting worden de eerste leerlingen medio november verwelkomd in de Techniek hotspot. 

 
Wilt u meer weten over de ontwikkeling van deze spot? Neem dan contact op met Yvonne van Santen, Projectleider: snt@isw.info. 

‹ Terug naar overzicht

Op de planning

Profielwerkstuk voorlichting op afstand

20 mei
De leerlingen van ISW Gasthuislaan krijgen ook komend schooljaar de kans om het profielwerkstuk in samenwerking met het bedrijfsleven te schrijven.
Lees meer …

Arbeidstraining

01 september
ISW Westland Praktijkcollege
Lees meer …

Kick-off profielwerkstuk

07 september
ISW Gasthuislaan
Lees meer …

4M Solliciteren

28 oktober
ISW Gasthuislaan
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda