Arbeidstraining Westland Praktijkcollege

 | Arbeidstraining Westland Praktijkcollege | Het nieuws van ISW onderneemt | Nieuws & schooljaarplanning | Onderwijsprojecten
Gepubliceerd op: 25 november 2020

Sinds de start van dit schooljaar lopen leerlingen uit de derde klas van het Westland Praktijkcollege wekelijks groepsstage bij een aantal bedrijven in Westland.

De leerlingen van ISW Westland Praktijkcollege (ISW Lage Woerd) leren bij deze gastbedrijven meer over werken in het algemeen. Hoe zit een bedrijf in elkaar, wat kun je binnen een bedrijf doen en hoe gedraag ik mij op het werk. Allerlei basisvaardigheden die zij opdoen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden - zoals schoonmaakwerkzaamheden, voorraden sorteren en montagewerk. 

Een mooi voorbeeld is Govert, een leerling bij Kringloopwinkel De Recycling. Govert keek de afgelopen weken mee bij het maken van de fietsen en heeft hier veel enthousiasme in. Vandaag bracht hij zelfs zijn eigen fiets mee om te maken. Hij wordt er steeds handiger in!

Wekelijks zijn deze leerlingen terug te vinden bij: SolarNRG, Kringloopwinkel De Recycling, Manege El Sham & Pligt Professionals B.V. Maar, we zijn nog steeds op zoek naar een bedrijf waar een groepje leerlingen een dagdeel werkzaamheden kan uitvoeren. Kan dat in jouw bedrijf? Neem dan contact op met jbg@isw.info.

‹ Terug naar overzicht

Op de planning

Arbeidstraining

01 september
ISW Westland Praktijkcollege
Lees meer …

Kick-off profielwerkstuk

07 september
ISW Gasthuislaan
Lees meer …

4M Solliciteren

28 oktober
ISW Gasthuislaan
Lees meer …

Technieklessen

05 november
Westland Hotspot Techniek
Lees meer …

Excursiemiddag

10 november
ISW Gasthuislaan
Lees meer …

Kick-off profielwerkstuk

10 november
ISW Hoogeland
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda