Beroepenweek ISW Irenestraat

 | Beroepenweek ISW Irenestraat | Het nieuws van ISW Onderneemt | Nieuws & schooljaarplanning | Onderwijsprojecten
Gepubliceerd op: 12 maart 2020

In de week van 9 maart 2020 ging de tweede editie van de Beroepenweek van start! 2e jaars Vakcollege leerlingen van ISW Irenestraat bezochten in deze week meer dan twintig bedrijven! Tijdens deze bezoeken staat de keuze van het profiel (economie, techniek of zorg & welzijn) centraal.  

De leerlingen beleven deze week door middel van bedrijfsbezoeken, gastlessen, workshops het echte bedrijfsleven. En krijgen hierdoor een beter beeld binnen welke bedrijven/functies zij later aan de slag kunnen gaan binnen het gekozen profiel in Westland. 

 

‹ Terug naar overzicht

Op de planning

Profielwerkstuk voorlichting op afstand

20 mei
De leerlingen van ISW Gasthuislaan krijgen ook komend schooljaar de kans om het profielwerkstuk in samenwerking met het bedrijfsleven te schrijven.
Lees meer …

Afsluiting meesterproef profielwerkstuk mavo

03 juni
Op 10 januari vond de kick-off voor het project profielwerkstuk mavo met het bedrijfsleven plaats. De afronding van dit project vindt plaats op woensdag 3 juni. Op deze dag presenteren de leerlingen het resultaat aan de samenwerkende bedrijven.
Lees meer …

Beroependag ISW Lage Woerd

07 juli
Op dinsdag 7 juli organiseert ISW onderneemt voor alle 2e jaars Vakcollege (ISW Lage Woerd) een Beroependag.
Lees meer …

Talentontwikkelingsprogramma

30 oktober
Na de herfstvakantie starten we op ISW Gasthuislaan met het Talentontwikkelingsprogramma in samenwerking met Rijk Zwaan.

FFFD 2020

01 november
ISW onderneemt organiseert in samenwerking met Inholland voor alle 4e jaars havo-leerlingen van locatie ISW Gasthuislaan en ISW Hoogeland (180 leerlingen in totaal) een Future Food & Flower Day die in het teken staat van Duurzaamheid bij het bedrijfsleven in de agrisector. We organiseren deze dag om meer jongeren te informeren en te enthousiasmeren voor de agrisector.
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda